• Lorem ipsum

Felicerossi

Een Italiaans meubelmerk met een hart voor onderzoek: Felicerossi. Dit merk is opgericht in 1922 en is sindsdien bezig geweest met onderzoeken en innoveren. Felicerossi gaat mee met de continu veranderende wensen en behoeften van de klant. Zo kwamen er steeds nieuwe technologieën en materialen waar Felicerossi mee ging werken. Het bedrijfsmodel is daarbij het uitgangspunt. Hiervoor heeft het merk het zogenaamde ‘Performance-moods-technologie' ontwikkeld. 
Felicerossi Felicerossi Square fauteuil
Felicerossi
Felicerossi Square fauteuil
Wilt u meer informatie over de Felicerossi Square fauteuil? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons (+31)0591-676352. Wij sturen u alle informatie en maken voor u een scherpe aanbieding.
Felicerossi Felicerossi Ram
Felicerossi
Felicerossi Ram
Wilt u meer informatie over de Felicerossi Ram? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons (+31)0591-676352. Wij sturen u alle informatie en maken voor u een scherpe aanbieding.
Felicerossi Felicerossi Lounger
Felicerossi
Felicerossi Lounger
Wilt u meer informatie over de Felicerossi Lounger? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons (+31)0591-676352. Wij sturen u alle informatie en maken voor u een scherpe aanbieding.
Felicerossi Felicerossi Felicerosa fauteuil
Felicerossi
Felicerossi Felicerosa fauteuil
Wilt u meer informatie over de Felicerossi Felicerosa fauteuil? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons (+31)0591-676352. Wij sturen u alle informatie en maken voor u een scherpe aanbieding.
Felicerossi Felicerossi Divina
Felicerossi
Felicerossi Divina
Wilt u meer informatie over de Felicerossi Divina? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons (+31)0591-676352. Wij sturen u alle informatie en maken voor u een scherpe aanbieding.
Felicerossi Felicerossi Diva
Felicerossi
Felicerossi Diva
Wilt u meer informatie over de Felicerossi Diva? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons (+31)0591-676352. Wij sturen u alle informatie en maken voor u een scherpe aanbieding.