• Lorem ipsum

Zorginrichting

Turn-key zorginrichting. Circulair en duurzaam.

Tint maakt voor iedere zorginrichting een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. Het gehele inrichtingsproces, de projectbegeleiding en de montage wordt door ons verzorgd. Dus compleet ‘turn-key’! De realisatie wordt uitgevoerd door vakbekwame monteurs voor de plaatsing van zorgmeubelen, vloeren, gordijnen en maatwerkinterieur. We gebruiken duurzame en circulaire materialen voor nieuwe of gebruikte zorgmeubelen. Elke zorginrichting vraagt om een maatwerk werkwijze voor het beste resultaat. In ons circulair inrichtingsplan wordt beschreven wat de mogelijkheden zijn om nieuw duurzaam zorgmeubilair of refurbished zorgmeubilair in te zetten. Bovendien is dit gunstig voor het budget.


Meer informatie over onze circulaire aanpak >
contact met tint office

Een sfeervol zorginterieur

Met een goed zorginterieur kunnen zowel gebruikers als patiënten beter functioneren en kan het interieur zelfs bijdragen aan een betere zorg. Tint maakt zorginterieurs met een geborgen sfeer, waarbij bewoners en gasten zich thuis voelen met altijd maximale zorg binnen handbereik. De zorgmeubelen en materialen zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel en geschikt voor ouderen en hulp behoevende gebruikers.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

zorginrichting
zorginterieur

Zorginterieur voor
verschillende doelgroepen

Binnen de zorg heeft Tint met uiteenlopende doelgroepen te maken. Dat vraagt om passende meubelen en materialen die tegen een stootje kunnen. Een praktisch interieur voor de ouderenzorg, voor de zorg, voor jongeren of bijv. voor de gehandicaptenzorg. Tint streeft naar een duurzaam interieur, waarbij de bewoners zich comfortabel en geborgen voelen en waarmee de zorgmedewerkers ergonomisch kunnen werken.

Wilt u een inrichtingsvoorstel voor uw zorginrichting?

Een plek die voor 
iedereen toegankelijk is

Een prettige en comfortabele zorgruimte voor iedereen, dus voor bewoners, personeel en bezoekers. Het meubilair voor de zorgsector is functioneel en robuust, zonder daarbij aan sfeer in te boeten. De zorgcollectie van Tint Office is onderhoudsvriendelijk, comfortabel en veilig in gebruik.
De indeling van de ruimte is geschikt om in te werken, maar ook voor alle bewoners en voor rolstoelgebruik.

zorginrichting
healing environment zorginterieur

Healing environment

In ruimtes waar patiënten kunnen ontspannen, zal stress reduceren en zelfs het genezingsproces worden bevorderd. Binnen een ‘healing environment’ is er sprake van een aangename, gezonde en veilige omgeving, waar de zintuigen worden geprikkeld met o.a. licht, kleur en beweging. Denk hierbij aan het toepassen van natuurelementen, daglicht. geur en warme kleuren.

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office