• Lorem ipsum

Interieur voor horeca

Turn-key horeca-inrichting. Circulair en duurzaam.

Tint Office regelt alles voor u horeca-inrichting, van ontwerp tot en met de montage. Dus alles is helemaal 'turn-key'! Er wordt eerst een interieurconcept gemaakt met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. We zorgen ervoor dat de meubelen, vloeren, gordijnen en maatwerkinterieur vakkundig worden geïnstalleerd. We gebruiken duurzame nieuwe, maar ook hergebruikte en circulaire meubelen. Elke horeca-inrichting heeft een eigen aanpak nodig om het beste resultaat te bereiken. In ons interieurplan wordt weergegeven waar we nieuw of refurbished horecameubilair kunnen inzetten en welke uitstraling en plek deze krijgt. Bovendien is onze werkwijze gunstig voor het budget.


Meer informatie over onze circulaire aanpak >
contact met tint office

Een maatwerk 
horeca-interieur

Met onze horeca collecties en ruime keuze aan stoffering kunt u uw meubilair volledig naar wens samenstellen. Hiermee is ons assortiment aan horecameubilair, stoffering en accessoires altijd geschikt voor uw horecabedrijfsconcept of het nu om een moderne, industriële, Caribische, botanische of klassieke sfeer gaat.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

horecainrichting
horecainrichting

Gastvrije horeca-inrichting

Gastvrijheid creëren met een fraai interieur. Tint Office zorgt dat uw klant zich welkom voelt in uw restaurant, café, hotel of uw resort. Een compleet interieur met een unieke beleving. Wij vertalen uw ideeën naar een unieke inrichtingsbeleving dat matcht bij uw bedrijfsconcept.

Wilt u een inrichtingsvoorstel voor uw (bedrijfs)restaurant, hotel of cafe?

Gezellige ontmoetingsruimte

Tint Office maakt gezellige bedrijfsrestaurants en ontmoetingsruimtes voor o.a. kantoren, scholen en zorglocaties, waar gasten zich welkom voelen en kunnen ontspannen. Het assortiment bestaat uit comfortabele stoelen, fauteuils en banken die met de fraaiste stoffen voorzien kunnen worden. Allerlei tafels van groot tot klein, uitgevoerd in HPL of massief eiken.

horecainrichting

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office