• Lorem ipsum

Hybride werken

Hybride werken

Een hybride kantoorinrichting is een werkomgeving die is ontworpen om hybride werken te ondersteunen, waarbij werknemers zowel op kantoor als op afstand werken. In een hybride kantooromgeving worden de kantoorruimtes en werkplekken aangepast om flexibiliteit te bieden en tegemoet te komen aan de behoeften van werknemers die een deel van hun tijd op afstand werken. Hybride werken biedt werknemers de flexibiliteit om hun werkplek te kiezen, waardoor ze een betere balans kunnen vinden tussen werk en privéleven. De belangrijkste kenmerken van hybride werken staan onderstaand toegelicht.

 
Vraag ons naar de mogelijkheden van hybride werken >
contact met tint office

Flexibele inrichting

De manier van werken wordt steeds flexibeler en werken op kantoor wordt vaak afgewisseld met gedeeltelijk thuiswerken. Statische werkplekken worden vervangen voor gevarieerde flexplekken. Je kunt achter een flexplek plaats nemen en persoonlijke spullen opslaan in een kast of kluisje met een code tot toegang. Overige kantoorruimtes worden optimaal benut als stilteruimte, voor creatieve brainstormsessies, een-op-een gesprekken of een voor vergaderen.

Daarom wordt er voor modulair meubilair gekozen met verplaatsbare elementen. Hiermee is de kantoorinrichting eenvoudig aan te passen aan alle wensen en eisen van de dag.

Wil je meer informatie over flexibele inrichtingen?

hybride werken
hybride werken

Ontmoetingsplekken

Mensen hebben behoefte aan fysieke verbinding met collega's. Door ruimtes anders in te richten kunnen ontmoetingsplekken worden gecreëerd, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Af en toe wil je gezellig koffie drinken met collega's.

Door toepassing van warme materialen en beplanting ontstaan er aangename ruimtes, waar informeel kan worden overlegd of presentaties worden gegeven. En aan het einde van de dag kan er worden afgesloten met een drankje eventueel met andere bedrijven. Goed voor de welzijn en betrokkenheid.

Wil je meer informatie over hybride werken?

Thuiswerkfaciliteiten

Hybride werken biedt werknemers de mogelijkheid om een betere balans te vinden tussen werk en privéleven, doordat ze meer controle hebben over hun werkomgeving en werktijden.  Tint Office kan ondersteuning bieden voor het opzetten van een comfortabele en gezonde thuiswerkplek voor uw werknemers.

Een goed ingerichte thuiswerkplek draagt niet alleen bij aan de productiviteit, maar ook aan het welzijn van de werknemer. Een zit-sta bureau en een ergonomische bureaustoel vormt de basis van een thuiswerkplek. Een stabiele en snelle internetverbinding is noodzakelijk voor effectieve communicatie en toegang tot online tools en diensten. Om samenwerking op verschillende locaties te vergemakkelijken, worden digitale tools zoals videovergaderingen, chats en cloud-gebaseerde platforms gebruikt.

hybride werken
hybride werken

Geconcentreerd werken

Met de juiste akoestische oplossingen op kantoor voorkom je een overvloed aan prikkels. Akoestische panelen en scheidingsschermen dempen het geluidsniveau in kantoorruimtes.

Er zijn diverse andere akoestische oplossingen zoals een belcel, vergaderunit of akoestische werkplek om in te bellen, videobellen, werken en vergaderen. Zo kan iedereen lekker geconcentreerd werken. Er zijn verschillende concentratie-units in verschillende afmetingen leverbaar. Van een eenpersoons concentratie plek tot een grotere unit die voor werkoverleg gebruikt kan worden.

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office