• Lorem ipsum

Interieur voor het Onderwijs

Turn-key onderwijsinrichting. Circulair en duurzaam.

Tint regelt alles voor u onderwijsinrichting, van ontwerp tot en met de montage. Dus alles is helemaal 'turn-key'! Er wordt eerst een interieurconcept gemaakt met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. We zorgen ervoor dat de schoolmeubelen, vloeren, gordijnen en maatwerkinterieur vakkundig worden geïnstalleerd. We gebruiken duurzame nieuwe, maar ook hergebruikte en circulaire meubelen. Elke onderwijsinrichting heeft een eigen aanpak nodig om het beste resultaat te bereiken. In ons interieurplan wordt weergegeven waar we nieuw of refurbished zorgschoolmeubilair kunnen inzetten en welke uitstraling en functionaliteit deze heeft. Bovendien is onze werkwijze gunstig voor het budget.


Meer informatie over onze circulaire aanpak >
contact met tint office

Een maatwerk 
onderwijsinterieur

Met onze kennis en ervaring helpen wij samen met u om de onderwijsruimtes optimaal in te richten. Onze interieurontwerpers vertalen uw uiteenlopende wensen naar de meest ideale onderwijsinrichting. Samen met onze partners hebben we een uitgebreide expertise omtrent circulair inrichten, akoestiek en wet- en regelgeving.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

onderwijsinrichting
onderwijsinterieur

Onderwijsinterieur voor
verschillende doelgroepen

Voor universiteiten, primair onderwijs en andere onderwijsinstellingen moet het interieur de zwaarste duurzaamheidstest goed kunnen doorstaan. Ook na vele jaren met dagelijks gebruik van vele leerlingen moet het het interieur functioneel en kwalitatief in orde zijn. De keuze van de producten en materialen verdient daarom veel aandacht.

Wilt u een inrichtingsvoorstel voor primair en voortgezet onderwijs, ROC/MBO of HBO/WO?

Aangenaam en gezond leren

De leeromgevingen die wij maken, stimuleren de leerlingen om gezonder en gemotiveerder gedurende de dag te leren. D.m.v. dynamische opstellingen krijgen de leerlingen meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd. Tint maakt streven naar leerruimtes met de beste ergonomie, functionaliteit en aangename sfeer. Een aangename inrichting kan uw leerlingen stimuleren tot betere leerprestaties.

onderwijsinterieur

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office