• Lorem ipsum

Wat wij doen

Kantoor- en projectinrichting

Tint Office doet meer dan alleen het leveren van kantoormeubelen. Wij bieden praktische oplossingen om de productiviteit en het welzijn van mensen op de werkvloer te verbeteren met flexibele en vitale werkplekken. Wij bieden duurzame oplossingen zoals interieurdesign, inrichtingsadvies,  projectmanagement, ergonomische service, furniture as a service, facilitaire service en thuiswerkadvies. 

Tint Office maakt niet alleen circulaire interieurs voor kantoren, maar ook voor de sectoren zorg, onderwijs, horeca en industrie. We leveren projectmeubilair, maar ook projectstoffering met projectvloeren en binnenzonwering. Tint office heeft veel aandacht voor het toepassen van duurzame en circulaire producten, zoals refurbished meubilair. Wij verzorgen de gehele inrichting, de projectbegeleiding en de montage. Dus compleet ‘turn-key’.

wat wij doen
kantoorinrichting tint office

Kantoorinrichting

Tint Office maakt van uw kantoorinrichting een positieve en inspirerende beleving met een optimale balans tussen ruimte, vorm, kleur en functie. Binnen het interieurplan wordt rekening gehouden met de wensen van de gebruikers en de identiteit het bedrijf. Een interieur dat aangenaam aanvoelt draagt bij aan een stimulerende en productieve werkomgeving. Dit vormt het uitgangspunt voor het interieurontwerp en de ruimte-indeling. Wij verzorgen wij de gehele kantoorinrichting, de projectbegeleiding en de montage. Dus compleet ‘turn-key’!

Meer informatie over kantoorinrichting
projectinrichting tint office

Projectinrichting

Tint Office maakt niet alleen interieurs voor kantoren, maar ook interieurs zorg, onderwijs, horeca en industrie. We leveren projectmeubilair, maar ook projectstoffering met projectvloeren en binnenzonwering. Wij maken een totaalconcept voor uw inrichting, met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. Wij verzorgen voor u de gehele projectinrichting, de projectbegeleiding en de montage.  De realisatie wordt uitgevoerd door eigen vakbekwame monteurs. 

Meer informatie over projectinrichting

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office