• Lorem ipsum

Industriële werkplekken

Interieur voor industrie. Circulair en duurzaam.

Tint Office levert robuuste en ergonomische interieuroplossingen voor industrie, waaronder werkplaatsen, laboratoria en ESD ruimtes. Met onze vakkennis en passie voor gezond en prettig werken, weten wij hoe een werkplek goed ingericht moet worden. Ons assortiment varieert van stroom-geleidende vloeren, werkstoelen voor productieafdelingen tot hoogwaardige laboratoriumstoelen en maatwerk tafelopstellingen. We denken niet in producten, maar in oplossingen en bieden oplossingen die aan de hoogste eisen voldoen.

Eventueel maakt Tint Office voor uw industrie-inrichting een totaalconcept, uitgewerkt met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. 

contact met tint office

Werkstoelen voor productie

Voor elke werkomgeving, met name op productieafdelingen, worden de werkstoelen aangepast aan de specifieke omstandigheden. De werkstoelen combineren optimale ergonomie, maximale bewegingsvrijheid, grote robuustheid met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Aandachtspunten zijn een goed gevormde zitting en rugleuning en gemakkelijk verwisselbare bekleding en materialen die ook bestand zijn tegen veeleisende omstandigheden, zoals wegspringende vonken en spaanders en vet. De werkstoelen voldoen aan de noodzakelijke normen en zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met bedrijfsartsen en specialisten uit de praktijk. 
Veel werknemers moet tijdens het werk langere tijd staan, wat een belasting is voor het lichaam. Wij bieden, naast werkstoelen en -krukken, ook efficiënte stahulpen waarmee het lichaam wordt ontlast. Tijdens staand werk worden gebruikers ondersteund, zonder de werkzaamheden te hinderen. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

industrie-inrichting
industrie-inrichting

ESD-Stoelen

Elektronische componenten zijn gevoelig voor elektrostatische ontlading, vergelijkbaar met een blikseminslag in een boom. Het is belangrijk om statische ladingen af te leiden en te voorkomen dat deze worden opgewekt bij voorwerpen en personen op werkplekken. ESD-stoelen zijn voorzien van o.a. gecoate stalen onderdelen, comfortbekleding, geleidende wielen en glijders. De gehele combinatie van de werkstoel en de omgeving, zoals in een ruimte met ESD-vloeren, vormen een betrouwbaar totaalsysteem. Dit voldoet de normeringen en aan de hoge eisen van de dagelijkse praktijk.

Wilt u een inrichtingsvoorstel voor uw industrie-inrichting?

Cleanroom-stoelen

Voor steriele ruimtes moet verontreiniging worden voorkomen. Dit geldt voor farmaceutische industrie, optica, micro-elektronica of medische technologie. Voor steriele ruimtes moet verontreiniging worden voorkomen. Dit geldt voor farmaceutische industrie, optica, micro-elektronica of medische technologie. De cleanroomstoelen zijn voorzien van een verzegelde bekleding en is voorzien van ingekapselde mechanismen en gladde, gesloten oppervlakken. Daarnaast voorkomen alle toegepaste materialen de opbouw van elektrostatische ladingen. De hoogwaardige werkstoelen zijn gecertificeerd en afgestemd op de behoeften van de praktijk.

Wilt u meer weten over Cleanroom-stoelen?

industrie-inrichting
industrie-inrichting

Laboratorium & medische toepassingen

Voor een laboratorium worden er veel eisen gesteld aan een stoel op het gebied van reinigingsgemak en flexibiliteit tijdens het werken. De werkstoelen en -krukken voor het laboratorium zijn voorzien van een naadloze vormgeving en afwasbare, desinfecteerbare materialen. Ook de instelmogelijkheden en de ergonomie van de laboratoriumstoelen is nauwkeurig afgestemd op de lichaamshoudingen en werkzaamheden, die kenmerkend zijn voor dit vakgebied, zoals de voorovergebogen houding tijdens het werken met een microscoop of pipet. Om in te spelen op de extreme belasting en regelmatige wisseling van gebruikers zijn de werkstoelen compact vormgegeven en beschikken ze over flexibele, gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden.

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office