• Lorem ipsum

Over ons

TINT OFFICE ONTWERPT EN CREËERT

Tint Office biedt praktische oplossingen om de productiviteit en het welzijn van mensen op jouw werkvloer te verbeteren met flexibele en vitale werkplekken. Wij creëren circulaire en duurzame interieurs voor kantoorinrichting en projectinrichting. 

Wij bieden praktische oplossingen voor jouw organisatie, zoals: interieurdesign, inrichtingsadvies, circulaire ontwerp, projectmanagement, ergonomische service, furniture as a service, facilitaire service, thuiswerkadvies en interieuradvies voor Hybride Werken en Biophilic Design.

Over ons

Onze collectie

Het refurbished meubilair van Tint Office voldoet aan alle eisen en is in verschillende uitvoeringen te configureren en  bespaart tot 70% aan milieu-impact. We hebben jaren ervaring opgedaan met het refurbishment proces en passen de beste technieken en onderdelen toe om de kwaliteit te waarborgen.

Ons team

Alle collega's van het team van Tint Office delen dezelfde passie voor interieur. Samen zoeken wij de beste oplossingen voor jouw kantoor- of projectinrichting. Graag stellen wij jou voor aan onze collega's van interieurdesign, projectmanagement, verkoop en service.

Onze diensten

Wij bieden praktische oplossingen om de productiviteit en het welzijn van mensen te verbeteren, met flexibele en circulaire werkplekken. De oplossingen die wij bieden: interieurdesign, inrichtingsadvies,  projectmanagement, ergonomie service, furniture as a service, facilitaire service en thuiswerkservice.

Je kunt bij ons terecht voor de meest optimale circulaire kantoorinrichting en de mogelijkheid om kantoormeubilair te leasen. We zijn gespecialiseerd in Hybride werken en Biophilic Design.

Onze bevlogen interieurspecialisten 

Maurice Kartner  (adviseur projectinrichting)
Ruben Feringa  (adviseur projectinrichting)
Sanne Vogt   (senior interieurontwerpster)
Stijn Feringa  (refurbishment specialist en adviseur)
Bram van der Vecht  (commercieel medewerker)
Bodhi Swager  (montage refurbishment)
Erik van der Weide  (service & montage)
Ties Schepers  (service & montage)

Onze missie

Tint Office ontwerpt en creëert interieurs die bijdragen aan beter milieu en bijdragen aan de welzijn van de mens op de werkvloer. In een stimulerende en inspirerende werkomgeving functioneren mensen beter en zijn productiever. Het is onze passie en uitdaging om jou te helpen met een circulair en gezond interieur, waarbij creativiteit en kwaliteit de uitgangspunten zijn.

Tint Office wil bijdragen aan een beter milieu en een beter welzijn van de mensen. Daarom zijn wij zo enthousiast over onze praktische oplossingen en circulair productassortiment voor duurzame kantoor- en projectinrichtingen.

Onze projectstudio

Onze professionele interieurdesigner werkt met veel betrokkenheid aan jouw kantoorinrichting. Met 3D tekeningen en moodboards wordt het interieurontwerp gepresenteerd, zodat het zo tastbaar mogelijk wordt. Met het interieurontwerp wordt ook inzichtelijk gemaakt hoeveel werkplekken passend zijn jouw kantoorruimte en welke afmetingen mogelijk zijn.

In onze interieurstudio werkt onze interieurontwerper aan de tekentafel en MacBook. Tussen de nieuwe collecties van interieurstoffen, circulaire materialen, meubelpanelen, wandbekleding, vloerbedekkingen en akoestische materialen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office