• Lorem ipsum

Projectinrichting met Tint

Interieur voor meer sectoren

Tint Office maakt niet alleen een interieur voor jouw kantoorruimte, maar ook interieurs voor jouw zorg-, onderwijs-, horeca- of industrieruimte. Ook voor projectstoffering met onderhoudsvriendelijke projectvloeren en energiebesparende binnen-zonwering kun je bij ons terecht. 

Onze interieurontwerper en projectadviseur maakt voor een totaalconcept voor jouw inrichting, met een kleuren- en materialenplan, 3D-visualisatie en een ruimte-indeling. Wij verzorgen de gehele projectinrichting, de projectbegeleiding en de montage. Dus compleet ‘turn-key’! De realisatie wordt uitgevoerd door vakbekwame monteurs die nauw samenwerken met de projectadviseur. 

circulaire projectinrichting

zorginrichting tint office
industrie inrichting
horeca inrichting
onderwijsinrichting

 

Een gezond en inspirerend interieur

Tint Office maakt het interieur een positieve en inspirerende beleving met een optimale balans tussen ruimte, vorm, kleur en functie. Binnen het interieurplan wordt rekening gehouden met de wensen van de gebruikers en de identiteit het bedrijf. Een interieur dat aangenaam aanvoelt draagt bij aan een stimulerende en productieve werkomgeving. De werkruimtes die wij inrichten zijn dynamisch en zorgen voor een gezonde werksituatie. D.m.v. zit-sta oplossingen en dynamische zitoplossingen krijgen de gebruikers meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd. 

Wilt u meer informatie over ergonomische kantoorinrichting?

 

Circulaire en duurzame projectinrichting

Met een circulaire projectinrichting van Tint Office is het ontwerp en de inrichting gericht op duurzaamheid en het minimaliseren van de impact op het milieu. Er worden duurzame en circulaire meubelen en materialen toegepast, zoals refurbished bureaustoelen en bio-based materialen. De circulaire kantoormeubelen zijn modulaire ontworpen, zodat deze gemakkelijk kunnen worden aangepast of uitgebreid.
Ieder project vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Wij worden ingeschakeld om het gehele of een deel van het circulair inrichtingsproces op ons te nemen.

Wilt u meer informatie over circulaire projectinrichting?

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office