• Lorem ipsum

Kantoorinrichting

Een inspirerende kantoorinrichting

Tint Office maakt van jouw kantoorinrichting een positieve en inspirerende beleving waar met plezier gewerkt wordt. Binnen het interieurplan wordt rekening gehouden met de wensen van de gebruikers en de identiteit het bedrijf. Een interieur dat aangenaam aanvoelt, draagt bij aan een stimulerende en productieve werkomgeving. Dit vormt het uitgangspunt voor het interieurontwerp en de ruimte-indeling. Wij verzorgen de gehele kantoorinrichting, de projectbegeleiding en de montage. Dus compleet ‘turn-key’!

Tint Office doet meer dan alleen het leveren van kantoormeubelen. Wij bieden oplossingen om de productiviteit en het welzijn van mensen te verbeteren, bijvoorbeeld door het toepassen van natuurlijke interieurelementen of het ontwerpen van een aangenaam kantoor met hybride werkplekken. Als het gaat om duurzaamheid kun je bij ons terecht voor de meest circulaire kantoorinrichting en de mogelijkheid om een kantoorinrichting te leasen.

 

contact met tint office

 

circulaire kantoorinrichting

kantoorinrichting tint office

Gezonde werkplekken

Tint Office maakt een interieur dat aangenaam aan voelt en bijdraagt aan een stimulerende en productieve werkomgeving. De werkruimtes die wij inrichten zijn dynamisch en zorgen voor een gezonde werksituatie. D.m.v. zit-sta oplossingen en dynamische zitoplossingen krijgen de gebruikers meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd.

Meer informatie over dynamische werkplekken
hybride werken

Hybride werken

Een hybride kantoorinrichting is een werkomgeving die is ontworpen om hybride werken te ondersteunen, waarbij werknemers zowel op kantoor als op afstand werken. In een hybride kantooromgeving worden de kantoorruimtes en werkplekken aangepast om flexibiliteit te bieden en tegemoet te komen aan de behoeften van werknemers die een deel van hun tijd op afstand werken.

Meer informatie over hybride werken
biophilic kantoorinrichting

Biophilic design interieur

Een groen kantoor of wel een biophilic design van de kantoorinterieur is een werkomgeving die is ontworpen met elementen van de natuur om het welzijn, de productiviteit en de tevredenheid van werknemers te verbeteren. In een biophilic kantooromgeving van worden de natuurlijke elementen toegepast in het ontwerp en de inrichting van de werkruimte.

Meer informatie over Biophilic design kantoorinrichting
kantoorinrichting leasen

Kantoorinrichting leasen

Wij bieden je de mogelijkheid om kantoorinterieur te leasen, waarmee je flexibeler om kunt gaan met uw kantoorinrichting. Het leasen van kantoorinrichting geeft bedrijven de flexibiliteit om hun kantoorindeling aan te passen aan veranderende behoeften, zonder vast te zitten aan langlopende investeringen. Tint Office levert diverse onderhoudsdiensten, zoals de montage en het afstellen van meubilair en de reiniging van bureaustoelen.

Meer informatie over het leasen van kantoorinrichting
circulaire kantoorinrichting

Circulaire en duurzame kantoorinrichting

Met een circulaire kantoorinrichting van Tint Office is het kantoorontwerp en de inrichting gericht op de  duurzaamheid en het minimaliseren van de impact op het milieu. Er worden duurzame en circulaire meubelen en materialen toegepast, zoals refurbished bureaustoelen en bio-based materialen. De circulaire kantoormeubelen zijn modulaire ontworpen, zodat deze gemakkelijk kunnen worden aangepast of uitgebreid.

Wilt u meer informatie over circulaire projectinrichting?

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office