• Lorem ipsum

Gezonde werkplekken

Dynamisch en gezond werken met Tint Office

Tint Office ontwerpt kantoorinrichtingen die afwisselend werken stimuleren. Een dynamische werkplek zorgt ervoor dat mensen meer gaan bewegen. Er worden ruimtes gecreëerd waar mensen prettig kunnen werken en ook kunnen ontspannen. Met name voor het werken in een kantooromgeving is het belangrijk om voldoende te bewegen. Zo blijft het bloed naar de hersenen stromen en blijf je alert en fit. D.m.v. zit-sta oplossingen en dynamische zitoplossingen krijgen de gebruikers meer beweging en worden klachten voorkomen en prestaties verbeterd.

 
Bekijk onze collectie van dynamische werkplekken >
contact met tint office

Afwisselend zitten en staan

Dynamisch werken doe je door afwisselend te zitten en te staan, en elk half uur twee minuten te bewegen. Hiermee kun je gezondheidsproblemen effectief voorkomen. De grootste spiergroepen in ons lichaam zijn de been- en bilspieren, die bij het activeren gezonde processen op gang brengt. Dit heeft positieve effecten op de bloedtoevoer en zuurstofvoorziening naar de hersenen, waarbij stimulerende stofjes vrij komen, die de gemoedstoestand en de hersenactiviteit bevordert.

Tint Office maakt dynamisch werken mogelijk met o.a. flexibele zit-stabureau's, opstellingen voor staand vergaderen en dynamische zitoplossingen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

gezond werken
gezond werken

Het stimuleren van dynamisch werken

Werknemers worden met onze dynamische kantoorinrichting aangemoedigd om minder te zitten. Met praktische dynamische werkplekken en flexibele meubelen maken wij dynamisch werken aantrekkelijk. Het aantal zituren worden vermindert ten gunste van een betere gezondheid van uw mensen.

Een investering in dynamische kantoormeubelen betaalt zich gauw terug in een betere gezondheid van uw mensen en dus uw bedrijf.

Wilt u ook meer beweging op de werkvloer?

Vitaliteit en werkgeluk

Er is meer nodig om een gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. De werkomgeving is activiteitsgericht en dient ook om te ontmoeten en inspireren. Een gezellige koffiehoek, een inspirerende scrum-ruimte en een informele werkcafé zijn plekken om elkaar te ontmoeten.

Tint Office ontwikkelt kantoorinrichtingen om een gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. Ook het stimuleren van gezonde voeding, leefstijl en ontspanning draagt bij aan de welzijn van medewerkers, zoals het aanbieden van fruit, het stimuleren van beweging en het aanbieden van stoelmassages.

gezond werken
gezond werken

Hoe gezond is uw kantoor?

Wilt u weten hoe gezond uw kantoor is? U kunt zelf kijken hoeveel mensen zitten en welke verbeteringen gewenst zijn. Wilt u het ziekteverzuim omlaag en de productiviteit omhoog? Tint Office helpt u graag met het in kaart brengen van verbeterpunten van uw kantooromgeving.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office