• Lorem ipsum

Kantoorinrichting leasen

Furniture as a Service

Bij Tint Office is het mogelijk om jouw kantoorinterieur te leasen, waarmee je flexibeler om kunt gaan met jouw kantoorinrichting. Het leasen van kantoorinrichting geeft bedrijven de flexibiliteit om hun kantoorindeling aan te passen aan veranderende behoeften, zonder vast te zitten aan langlopende investeringen. Tint Office biedt diverse onderhoudsdiensten, zoals de montage en het afstellen van meubilair en de reiniging van bureaustoelen.

Naast de andere voordelen zorgt het leasen van kantoorininrichting voor een circulaire wijzen van inkopen, omdat Tint Office garandeert dat de meubelen na gebruik altijd weer een nieuwe leven krijgen of de materialen worden herbruikt.

 
Meer weten over een het leasen van kantoorinrichting voor uw kantoor?
contact met tint office

Werkplekken leasen

Voor een laag bedrag per maand verzorgen wij ergonomische en duurzame werkplekken. U kunt eenvoudig en flexibel een werkplek leasen voor thuis of op kantoor. Behalve zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen leveren wij diverse kantoormeubelen uit voorraad. U kunt kiezen uit nieuwe of refurbished bureautafels of bureaustoelen. Indien gewenst regelen wij voor u de montage.

De kantoormeubelen die u wilt leasen zijn uit voorraad leverbaar. Tegen een vast bedrag per maand regelen wij alles voor u. Het contract kan per maand kosteloos worden opgezegd. Met onze lease-oplossing wordt alles voor u vlot en flexibel geregeld en verzorgen wij de volledige service op de producten. Bij een storing vervangen wij binnen 48 uur het product en zorgen wij ervoor dat u altijd kunt doorwerken.

Kantoorinrichting leasen
Kantoorinrichting leasen

Kantoorinrichting leasen

Naast het leasen van kantoormeubelen kunt u bij Tint Office zelfs een complete inrichting leasen. Met een groot assortiment van gerenommeerde fabrikanten kunnen wij elke gewenste inrichting leveren, zowel nieuw als refurbished. Wij kunnen voor u een interieurontwerp in 3D maken en uw inrichtingsproject begeleiden, zodat u alle zorg aan ons kunt uitbesteden.

U kunt uw projectinrichting leasen voor een periode vanaf 6 maanden en flexibel verlengen of opzeggen. Wij verzorgen gedurende de looptijd de complete service. Bij een storing kunnen wij binnen 48 uur het meubel vervangen of repareren. Voor langere leaseperiodes wordt de maandprijs lager.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van leasen?

Stilte-ruimtes leasen

Voor een vast bedrag per maand leveren wij verschillende type akoestische stilteruimtes: belpods, concentratiecellen en verplaatsbare office booths . Onze akoestische stilteruimtes bieden dé oplossing voor hinderlijk geluid op het kantoor. Werknemers hebben steeds meer behoefte aan een akoestische ruimte waar geconcentreerd gewerkt, vergaderd of gebeld kan worden. Een conferentieruimte is niet altijd de beste oplossing, het bouwen van een ruimte duurt lang, en de kosten zijn hoog. Wij begrijpen wat vernieuwende bedrijven nodig hebben.

U kunt de flexibel leasen voor een periode vanaf 6 maanden. Het contract kan per maand kosteloos worden opgezegd. Met onze lease-oplossing wordt alles voor u vlot en flexibel geregeld en verzorgen wij de volledige service op de producten. Bij een storing vervangen wij binnen 48 uur het product en zorgen wij ervoor dat u altijd kunt doorwerken. Hoogwaardige stilteruimtes van o.a. Mikomax Hush, Markant Apod, en Framery.

Kantoorinrichting leasen
Kantoorinrichting leasen

Periodiek onderhoud

Hygiëne en ‘visueel schoon’ is niet hetzelfde. Uw bureaustoel en de rest van uw kantoor kan er schoon uitzien en tegelijkertijd erg veel ziekteverwekkers bevatten. Uit ervaring weten wij dat bureaustoelen weinig tot nooit goed worden gereinigd. Een bureaustoel bestaat uit veel verschillende materialen en dat maakt het lastig deze eenvoudig schoon te maken en te houden. De meeste bureaustoelen worden 8 uur per dag en 5 dagen in de week gebruikt. Bij een gemiddelde afschrijving in ± 8 jaar is dit 1840 werkbare dagen zonder één enkele schoonmaakbeurt!

Tint Office verzorgt voor u een grondige reining van bureaustoelen, maar kan uw bureaustoel ook voorzien van protectie behandeling. Hiermee wordt een protectie-laag aangebracht en wordt u stoel hygiënisch schoon en 'easy to clean'. Er is ook een extra sterke sterke protectie laag met een zeer sterke antivirale en antibacteriële werking. In uw zoektocht naar een corona-proof kantoor zal dit zeker bijdragen.

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

contact Tint Office